Calorimeter automatisch opvolgen met TSS

24/06/22 11:45 – GR Contact: Beste mede-eigenaars,
Begin volgend jaar zullen alle radiografische caloriemeters dienen vervangen te worden door dezelfde exemplaren gezien de levensduurte van de interne batterijen aan zijn einde zijn gekomen. (10 jaar)

Gelijktijdig zal er dan het Techem Smart System worden gelanceerd en dit systeem heeft alleen maar voordelen!

24/06/22 11:48 – GR Contact: Zo zullen er een 3-4 tal ontvangers in de gemeenschappelijke delen worden gehangen en die zullen permanent alle verbruiken opnemen.
In de beginfaze zullen we de verbruiken zo wekelijks- 2 wekelijks of maandelijks van de private kavels kunnen opvolgen! Als dit alles verloopt zoals gepland zal elke mede-eigenaar een login en paswoord krijgen en op het portaal van Techem Caloribel kunnen inloggen en privaat de verbruiken van Uw eigen studio kunnen opvolgen.
24/06/22 11:50 – GR Contact: Maw dit systeem zal elke mede-eigenaar in staat stellen de verbruiken op te volgen, de huurders te kunnen bijsturen indien nodig, private afrekeningen te maken aangaande de verwarming want op ieder ogenblik kan elke mede-eigenaar dat zijn/haar verbruik opzoeken in het portaal van Caloribel en kan elke verhuurder zijn afrekening maken tussentijds.
24/06/22 11:54 – GR Contact: Uiteraard zal deze ontplooiing gepaard gaan met de nodige opleidingen naar alle mede-eigenaars toe. Iedere mede-eigenaar zal van mij hiervoor de nodige opleiding/begeleiding krijgen.

Maar eerst moet ik zelf het syteem onder de knie krijgen.

Zo zal het geen probleem meer zijn op bv op 01/12/2021 te kijken welke de meterstand op die dag was! Marge is +/- 2 dagen verschil.
24/06/22 11:58 – GR Contact: ‎Hoe_werkt_het_TSS-systeem.pdf (bestand bijgevoegd)
Hoe_werkt_het_TSS-systeem
24/06/22 11:58 – GR Contact: ‎TSS-informatie.pdf (bestand bijgevoegd)
TSS-informatie
24/06/22 11:59 – GR Contact: ‎Gebruikersgids_Portaal.pdf (bestand bijgevoegd)
Gebruikersgids_Portaal

Opvolgen van de calorimeter met TSS

Met het Techem Smart System (TSS) kan elke mede-eigenaar de calorimeter opvolgen, en op elk moment een tussentijdse afrekening maken met de huurder. Hiervoor krijgt elke eigenaar een unieke login op het Techem-webportaal. Het systeem wordt uitgerold in voorjaar 2023. U kunt nu al downloaden: handleiding systeeminfo webportaal.

Dit bericht werd geplaatst in Berichten op door .